A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

«РОЗУМНИМ БУТИ МОДНО» - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДЛЯ СТУДЕНТІВ. ЗА КРАЩІ ЕСЕ ПЕРЕМОЖЦІ ОТРИМАЮТЬ ГРОШОВІ ГРАНТИ НА НАВЧАННЯ ТА/АБО СТИПЕНДІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ! РОБОТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2019 РОКУ

Дата: 10.09.2019 17:23
Кількість переглядів: 404

Всеукраїнський конкурс «Розумним Бути Модно» запрошує приєднатися до участі студентів-мешканців громади. Роботи приймаються до 30 вересня 2019 року включно. Участь в конкурсі абсолютно безкоштовна та відбувається на добровільних засадах - з власного бажання конкурсанта.

Учасниками можуть стати студенти державних закладів вищої освіти без будь яких обмежень з приводу форми, курсу, факультету та спеціальності навчання. Але це має бути студент закладу вищої освіти, який підтримав соціальну ініціативу розвитку та мотивації сучасної молоді до навчання та надав своїм студентам можливість позмагатися за грант та звання найрозумнішого. Повний перелік ЗВО-учасників проекту «Розумним Бути Модно» можна знайти за посиланням.

Для участі студенту-конкурсанту необхідно написати есе та надіслати роботу в електронному форматі на поштову скриньку <a href="mailto:education@likar.info">education@likar.info</a>, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс». Тематика для написання есе цікава сучасній молоді:

«Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

Питання пропонується розглядати за обраним на власний розсуд напрямком з переліку допустимих: менеджмент, журналістика, економіка, політологія, маркетинг, психологія. Кількість робіт від одного учасника – необмежена. Але кожна робота має бути унікальною. Всі есе будуть перевірятися на плагіат. Детальніша інформація щодо правил написання, оформлення та змісту робіт - <a href="http://www.likar.info/coolhealth/news-80853-vimogi-do-napisannya-robit-dlya-konkursu-rozumnim-buti-modno/">за посиланням.

На основі незалежного оцінювання, яке проводитиме журі з представників ЗВО зі всієї України, будуть визначені кращі роботи. Їх автори отримують винагороди у вигляді:

  • 1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання;
  • 2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;
  • 3-є місце - грошовий грант на оплату 3 місяців навчання.
  • *Студенти державної форми навчання отримають гранти у вигляді стипендій.

Нагородження учасників та виплату грошових грантів переможцям проводять організатори конкурсу «Розумним Бути Модно» : холдинг «Open Media Group», LIKAR.INFO - Інформаційний портал про здоров'я та медицину; E-KVYTOK.KIEV.UA - Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів; UAUA.INFO - Інформаційний портал для батьків про дітей; NADRA.COM.UA - Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

Терміни проведення конкурсу:

  • Прийом конкурсних робіт розпочинається 25.06.2019 р.
  • Deadline – 30.09.2019 р.
  • Оцінювання конкурсних робіт експертною радою - до 20.10.2019.
  • Оголошення переможців – 23.10.2019 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь