A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДОБРОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ПФУ ЗНАЙОМИТЬ КЛІЄНТІВ З НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ВЕБ-ПОРТАЛУ

Дата: 29.08.2019 08:51
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Для підвищення якості надання пенсійних  послуг начальник відділу обслуговування громадян №1 Наталя Хничова провела зустрічі з представниками трудових колективів  Добропільського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП "Компанія "Вода Донбасу"  та комунального некомерційного підприємства «Добропільського центру первинної медико-санітарної допомоги» Добропільської міської ради,   запропонувавши їм ознайомитись з новою послугою вебпорталу – звернення за призначенням пенсії “в один дотик”.

Наталя Хничова повідомила, що ця послуга надає можливість подати документи на призначення чи перерахунок пенсії не виходячи навіть з дому, тим самим зекономити свій час на відвідування управління ПФУ та зменшити паперовий документообіг. Для цього необхідно лише буде надіслати сканкопії документів та заяву до Фонду за наявності цифрового підпису. До того ж, наголосила, що електронно увесь процес відпрацьовуватиметься автоматично. Після отримання повідомлення про призначення пенсії слід буде прийти до управління для ідентифікації особи та за пенсійним посвідченням.

Фото без опису

Для кращого сприйняття матеріалу фахівець пропонувала працівникам трудових колективів переглянути відео-ролики з покроковою інструкцією щодо реєстрації на порталі.

Фото без опису

В.о. начальника управління        Н. ПІТИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь