A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В СЕЛІ МИРНА ДОЛИНА ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ СЕЛА

Дата: 28.08.2019 09:14
Кількість переглядів: 1181

Фото без опису

Свято села відзначили 25 серпня мешканці Мирнодолинського старостинського округу: сіл Новознаменівка, Бузинівка, Мар’ївка та Мирна Долина. На свято односельці зібралися великою громадою, організували виставку виробів народних майстрів та тематичні фото-зони, пригощали пиріжками та варениками, у великому казані на багатті варили рибну юшку.

Селищний голова Людмила Борисевич завітала на свято з подарунками. Вона привітала мешканців громади округу зі спільним святом та вручила подяки людям, для яких 2019 рік став знаковим на важливі події та досягнення. За поповнення сільської родини подякували батькам наймолодших жителів, вшанували ровесників незалежності України, привітали молоду сім’ю зі створенням нової міцної родини, відзначили гордість громади – юну дзюдоїстку Тетяну Павкович з перемогами та участю у змаганнях всеукраїнського рівня та подякували її батькам за підтримку та розвиток талановитої дитини.   

На честь святкування Дня села на новому майданчику зі штучним покриттям відбулись змагання, у якому взяли участь чотири команди Мирнодолинського округу і гості з м. Білозерське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь