A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МЕШКАНЦІ ВИСОКОПІЛЛЯ ЗГУРТУВАЛИСЯ НАВКОЛО ЗАНЯТЬ СПОРТОМ

Дата: 13.08.2019 15:59
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

У селі Високопілля Олександрівської ОТГ мешканці разом з в.о. старости реалізували проект в рамках громадського бюджету. В центрі села, поруч із дитячим майданчиком,  облаштували териорію із сучасними вуличними тренажерами. Вартість проекту склала 55 950.00 грн, з яких 50 тисяч гривень склали кошти бюджету, решта – ресурси громади села.

За словами селищного голови Людмили Борисевич, громадський бюджет, який вперше було впроваджено в цьому році, отримав велику підтримку у мешканців громади. «Такої активності та кількості ідей ми навіть не очікували, - говорить керівниця громади. – Кожна з ідей відрізнялася своїм виключним змістом та бажанням власноруч творити зміни навколо себе. Ще раз переконалася: в Олександрівській громаді розумні, активні та чуйні люди, якім болить сьогодення та майбутнє свого населеного пункту. Ми раді підтримувати такі ініціативи, допомагати та відкривати нові можливості».

Фото без опису

Сьогодні навколо занять спортом згуртувалося все село – активно відпочивати від господарства та клопот приходять не тільки діти та молодь, а й люди пенсійного віку. Сімдесятирічна Людмила Федорівна Бабенко – одна з перших, хто власним прикладом спонукає односельців до занять спортом. «Коли бабусі приходять на тренажери, нам просто соромно стояти осторонь або брати до рук пляшку пива», - посміхається молодь Високопілля.

Фото без опису  Фото без опису

Жінки та чоловіки різного віку вже звикли збиратися саме на майданчику з тренажерами та невимушено спілкуватися під час «розминки». Дітвора в цей час грається у пісочниці та стрибає на гойдалках.

«Кожен з етапів реалізації цього проекту дуже згуртував наше село, - говорить в. о. старости Високопілля Ірина Ляшенко. – Від ідеї до встановлення тренажерів та благоустрою території, завжди поруч були небайдужі люди. Відчуття, що кожен може зробити власний внесок у розвиток села дуже надихає».

Фото без опису

Високопілля демонструє значний спортивний потенціал, і складе серйозну конкуренцію іншим старостинським округам під час проведення спортивних змагань «Олімпійська громада», яке відбудеться у вересні під час святкування Дня селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь