Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВРАЗЛИВІ КАТЕГОРІЇ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Дата: 13.08.2019 12:12
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

Мешканці Олександрівської громади отримали гуманітарну допомогу від Благодійної організації «Донецький фонд соціального захисту та милосердя», це стало можливим завдяки співпраці селищної ради та департаменту надзвичайних ситуації Донецької ОДА.

Вантаж було безкоштовно розподілено переселенцям, багатодітним сім’ям, матерям-одиначкам, одиноким особам похилого віку та іншими вразливими категоріями населення громади. Гуманітарна допомога надійшла з Німеччини до міста Краматорська, а звідти – у міста Донецької області та зону АТО.

«Щиро дякуємо усім волонтерам та  благодійникам за співпрацю, ПП «Лактус» за надання транспорту для перевезення вантажу!  Ми завжди відкриті для спільної роботи на користь тих, хто потребує особливої уваги, хто опинився у складних життєвих обставинах, - коментує селищний голова Людмила Борисевич. – Селищна рада працює над налагодженням контактів та підтримкою дружніх партнерських відносин із донорами – благодійними фондами та організаціями, що надають допомогу населенню нашого регіону».

Працівники територіального центру соціального обслуговування та ЦСССДМ разом із в.о. старост провели роботу з населенням та склали списки, роздача речей відбулася у старостинських округах та смт Олександрівка. До гуманітарного вантажу увійшли чоловічі, жіночі та дитячі речі, іграшки, постільна білизна, дитячі велосипеди, тростини, окуляри, слухові апарати, посуд та інструменти.

Фото без опису

Відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру отримало постільну білизну та інвалідний візок - це саме ті речі, в яких мали потребу мешканці стаціонару.  

«Наша родина дуже вдячна благодійникам за допомогу, - розповідає Ірина Першке, жителька Новоолександрівки, - діти отримали чудовий велосипед! Діти щасливі – вони мріяли про цей подарунок».

Фото без опису

Благодійний фонд «Донецький фонд соціального захисту та милосердя» з грудня 2014 року отримав 20 великовантажних автомобілів гуманітарної допомоги з Німеччини декларованою вартістю 1 млн. 962 тис. євро. Все це було передано громадським організаціям та лікарням Донецької області, а також Головному військовому госпіталю Міністерства оборони України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь