A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ГРОМАДІ ТРИВАЄ РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ СОЦІАЛЬНОГО ТА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 07.08.2019 16:06
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

Олександрівська громада продовжує роботу над розробкою Стратегії соціального та економічного розвитку ОТГ до 2025 року. У черговому засіданні робочої групи взяла участь спеціаліст обласного департаменту інформаційної та внутрішньої політики Ірина Пєчка. Консультацію для учасників робочої групи провів Артем Колодезний, радник з питань регіонального розвитку Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування, що здійснює експертний супровід та консультаційну підтримку.  Фахівці надали методологічну та практичну допомогу у процесі підготовки стратегічного документу ОТГ.

Учасники робочої групи – начальники структурних підрозділів селищної ради та в.о. старост сіл -   розбирались зі стратегічними та операційними цілями, обговорювали проекти та завдання до стратегії, розглянули підготовку плану реалізації стратегії на перші три роки.

«На даному етапі, коли вже відбулось анкетування мешканців і кожен висловив свій погляд на проблеми, що існують в громаді, ми бачимо реальну картину потреб та можливостей, - коментує селищний голова Людмила Борисевич. – Я наголошую на необхідності включення до завдань Стратегії реалізацію проектів у кожному населеному пункті. Наразі робоча група обговорює та бере до уваги всі пропозиції щодо заходів на найближчі три роки, завдяки яким ми спільно створимо комфортну, спроможну та інвестиційно привабливу громаду. В процесі досягнення всіх стратегічних цілей ми плануємо залучати позабюджетні кошти, в тому числі і іноземних донорів та інвесторів, які здійснюють свою діяльність на території східних областей України».

В ході засідання керівники структурних підрозділів детально зупинилися на якісному складанні проектних заявок у кожному з напрямків: культура, освіта, ЖКГ, економіка тощо.

За словами радника ЦРМС Артема Колодезного, від формулювання цілей та  детального опису завдань  Стратегії залежить успіх розвитку громади в найближчі роки, а послідовність реалізації всіх заходів та проектів в результаті дасть змогу втілити в життя стратегічне бачення громади у 2025 році.  

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь