Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ ТА МЕШКАНЦІ! Скористайтеся можливістю пройти безкоштовне навчання з розвитку навичок підприємництва на сході України!

Дата: 25.07.2019 09:41
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ ТА МЕШКАНЦІ!

Скористайтеся можливістю пройти безкоштовне навчання з розвитку навичок підприємництва на сході України!

В серпні-жовтні 2019 року Програма ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії проведе 40 бізнес-тренінгів з розвитку навичок підприємництва. Партнер – Державна служба зайнятості України. 
Виконавцем навчальної програми є ТзОВ «АйКю Холдинг».

Навчальна програма (тривалістю 5 днів) буде проведена у 40 містах Донецької та Луганської областей:

Донецька область: Бахмут, Велика Новосілка, Волноваха, Вугледар, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Красногорівка, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мангуш, Маріуполь, Мирноград, Нікольське, Новгородське, Покровськ, Селидове, Сіверськ, Слов'янськ, Торецьк.

Луганська область: Біловодськ, Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєвєродонецьк, Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке.

Учасником тренінгу можуть стати:
• особи, які офіційно проживають у Донецькій або Луганській областях: мешканці місцевих громад, а також внутрішньо переміщені особ
и (ВПО), які зареєстровані тут;
• навчання буде корисне особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності та планують подаватися на конкурс бізнес-грантів (інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН).

Участь у навчанні – безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує - на період навчання - усі типи видатків, які пов’язані з:
• забезпеченням житла (за потребою) для осіб, які проживають за межами населеного пункту, в якому проводяться тренінги;
• харчування на час проведення навчання;
• учасникам з інших міст, які бажають взяти участь у тренінговому навчанні, витрати на проїзд будуть відшкодовуватися лише в рамках області, в якій проводиться навчальна програма, за наявності проїзних документів (фіскальних квитків з датою виїзду);
• учасники забезпечуватимуться роздатковими навчальними матеріалами.

Щоб стати учасником тренінгу, необхідно зареєструватися за кнопкою «Реєстрація» на ФБ сторінці програми  https://www.facebook.com/pg/alexandcz/posts/?ref=page_internal  та пройти конкурсний відбір, який здійснюється на основі даних реєстраційної анкети та співбесіди.
Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.

Детальніше про саму програму та умови участі у ній можна дізнатися, зателефонувавши за номерами - (099) 553-65-70, (096) 550-94-76.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь