A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ПРО ХІД ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНОГО ТА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 18.07.2019 10:59
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

На черговому засіданні виконкому селищної ради було ухвалено рішення «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Олександрівської ОТГна 2019 рік». Начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики Ірина Дівульська ознайомила присутніх із ходом реалізації програми протягом першого півріччя.

Детально зупинилися на результатах роботи у галузі освіти, культури, земельних відносин, молодіжної політики, ЖКГ та соціального захисту населення, заслухавши звіти керівників відповідних структурних підрозділів.

«В основному соціально-економічні показники звітного періоду мають позитивну динаміку, - підсумовуючи аналіз виконання програми, виступила селищний голова Людмила Борисевич. -  Але в той же час є невирішені питання, контроль за виконанням яких необхідно посилити».

Також, на розгляд членів виконкому винесли питання про підсумки роботи зі зверненням громадян, про надання одноразової грошової допомоги, про пільгове утримання дітей в закладах дошкільної освіти. Варто зазначити, що станом на перше липня безкоштовно у дитячих садках харчуюється 71 дитина, на ці потреби у місцевому бюджеті передбачено 500 тисяч гривень, 202 з яких вже використано.  Члени виконавчого комітету проголосували за надання матеріальної допомоги, зокрема на лікування, 21 мешканцю громади, які звернулися з відповідними заявами до селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь