A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У СЕЛІ ЗЕЛЕНЕ ВІДРЕМОНТУВАЛИ КОЛОДЯЗЬ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ ТА ВСТАНОВИЛИ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК

Дата: 15.07.2019 16:17
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

Завдання децентралізації полягає в тому, аби наблизити послуги до кожного мешканця та зробити комфортним життя у кожному селі. «Об’єднання бюджету дозволяє спрямувати кошти на ті потреби, на вирішення яких у сільських рад раніше не вистачало власних надходжень. За рік об’єднання вдалося розпочати діяльність у кожному старостинському окрузі: від будівництва футбольних полів до найменших потреб громади» - говорить Олександрівський селищний голова Людмила Борисевич.

Мешканці села Зелене давно скаржилися на незадовільний стан колодязя загального користування. «Він знаходиться біля жвавої траси, а тому задовольняє потреби у воді не тільки мешканців вулиці, а й тих, хто проїжджає через село, - говорять односельці. – Всередині колодязь давно почав руйнуватися, стінки обсипалися, цеглини засипали джерело». Минулого тижня криницю почистили, закупили бетонні кільця та встановили їх. До ремонту колодязя активно долучилися мешканці громади, організували роботу в.о. старости Ігор Гойко та головний спеціаліст старостинського округу Тетяна Пшиченко.

Фото без опису

Також, за багатьма зверненнями мешканців Зеленого, в селі змінили розташування дитячого майданчика, який було встановлено за селом. Для того, аби батькам та дітям зручно було проводити час на майданчику, його перенесли у центр села. У майбутньому односельці планують зробити тут сквер для відпочинку – встановити альтанку, упорядкувати прилеглу територію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь