A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ГОЛОВА ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ ЛЮДМИЛА БОРИСЕВИЧ СТАЛА УЧАСНИКОМ НАВЧАЛЬНОЇ ПОЇЗДКИ ДО КАНАДИ

Дата: 03.07.2019 18:13
Кількість переглядів: 829

Делегація керівників об’єднаних територіальних громад України відправилася з навчальним візитом до Канади, серед 24 учасників – Олександрівський селищний голова Людмила Борисевич. В рамках поїздки очільники ОТГ візьмуть участь у міжнародній конференції «Ukraine Reform Conference-2019» та відвідають провінцію Онтаріо.

Подорож до Канади очільників об’єднаних громад стала можливою завдяки Програмі «U-LEAD з Європою». Зокрема, участі Олександрівської ОТГ всебічно сприяли радники  Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування.

Під час конференції URC2019 лідери з України мали змогу представити досягнення своїх громад та успіхи об'єднання за останні п'ять років реформи. Окрім корисних знайомств під час конференції, учасники української делегації відвідали Український дім, а згодом відправилися до провінції Онтаріо.

«Це буде форум практичного змісту відносин України з усім світом, - Моя мета – отримати міжнародний досвід , що саме потрібно зробити для нової якості економіки, агросільрозвитку, освіти, медицини в нашій громаді, коментує селищний голова Людмила Борисевич. -  Тут ми мали змогу зустрітися з представниками світової спільноти, яка підтримує реформу децентралізації в Україні. Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко розповів про успіхи реформи децентралізації та можливі зміни до Конституції для її законодавчої підтримки, для нас, голів ОТГ, почути це було дуже важливо. Плідною виявилась зустріч з Міністром охорони здоров’я України Уляною Супрун, особисто вдалося поставити питання щодо медичної реформи та впровадження її на місцях у громаді».

Під час поїздки учасники детально ознайомилися з федеральною моделлю Канади, а в провінції Онтаріо на них чекає знайомство з практичним досвідом успішного керівництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь