A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ТРИВАЄ НАБІР НА НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ-КУРС З УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ ТА ІНКЛЮЗІЇ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ

Дата: 03.07.2019 16:53
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Громадська  організація «РЕОМ» в рамках проекту «Подолання кризи
та розбудова України – Час діяти!» оголошує набір на участь у навчальному тренінг-курсі з управління конфліктами та інклюзії в місцевих громадах.

Курс складається з двох модулів (п’ять і чотири дні), логічно поєднаних між собою. Він спрямований на надання учасникам навичок аналізу
та розуміння суті конфлікту та його суб’єктів: їх поведінки, мотивації
та психології; на розвиток вмінь вирішувати та управляти конфліктами, медіації та базових тренерських навичок, щоб мати змогу поширювати отримані під час тренінгів знання у своїх громадах.

Передбачається, що потенційні учасники/ці братимуть участь в обидвох модулях курсу та після проходження навчання організують та проведуть одноденні міні-семінари у своїх громадах, поширюючи отримані знання серед своїх оточуючих.

Перший модуль буде проведено 15-19 липня 2019 року у місті Запоріжжя, другий відбудеться з 29 липня по 01 серпня у місті Дніпро. 

До участі запрошуються мешканці/ки східних регіонів України, які мають активну громадянську позицію та орієнтовані на вирішення / запобігання внутрішніх конфліктів у своїх громадах, представники/ці громадських організацій, внутрішньо переміщених осіб.

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники/ці забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків
(за наявності оригіналів в обидві сторони).

Для участі необхідно заповнити до 6 липня 2019 року анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvX6lhM4OihlMPOi5oQw9XMHksxiZ6dGbFGk3LsBaZOkiM4A/viewform. Про результати відбору буде повідомлено 8 липня 2019 року на електронну адресу кандидата/ки.

За додатковими питаннями та коментарями можна звертатися
до координаторки проекту пані Наталі за електронною адресою: runy.coordinator@gmail.com.

Тренінг-курс проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь