A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ДО ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 27.06.2019 11:57
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ДО ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ – ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПЛОЩЕЮ 0,0860 ГА, ЩО РОЗТАШОВАНА ЗА АДРЕСОЮ: ВУЛ. МИРУ, СЕЛО ОЧЕРЕТИНЕ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проект виконаний ТОВ «Центр покрівлі «ДОМОБУД»

Замовник: Резніченко Д.А.

З графічними та текстовими матеріалами можна ознайомитись тут.

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ДО ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ – ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПЛОЩЕЮ 0,0900 ГА, ЩО РОЗТАШОВАНА ЗА АДРЕСОЮ: ВУЛ. МИРУ, СЕЛО ОЧЕРЕТИНЕ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проект виконаний ТОВ «Центр покрівлі «ДОМОБУД»

Замовник: Стукал В.П.

З графічними та текстовими матеріалами можна ознайомитись тут.

Пропозиції до проекту детального плану подаються на адресу Олександрівської селищної ради: смт Олександрівка, вул. Центральна, 15 А, у письмовій формі.

Довідка: у відповідності до вище вказаних законодавчих актів пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь