A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ В ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ

Дата: 02.07.2019 11:28
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне  минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

28 червня, в день величного державного свята  в парку «Центральний» смт Олександрівка за участю керівників органів влади, представників громадськості, мешканців та гостей селища відбувся святковий концерт.

«Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, оберегом державності і демократії», - з вітальним словом до присутніх звернувся заступник селищного голови Сергій Марич. Він побажав усім нести високе звання громадянина Української держави, миру, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає кожному Конституція.

Святкового настрою додала змістовна патріотична концертна програма, яку підготували працівники та учасники художньої самодіяльності Олександрівського культурно-інформаційного центру та учні школи мистецтв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь