A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СТАРОЖИЛІВ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЙНИМИ ДНЯМИ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 02.07.2019 11:23
Кількість переглядів: 1417

Фото без опису

Старожили сіл Олександрівської ОТГ отримали привітання та подарунки з нагоди ювілейних дат від селищного голови та виконавчого комітету. Першого липня святкує 90-річчя мешканка села Очеретине Ольга Олексіївна Подушка, а жителька Новополтавки Тетяна Максимівна Мельникович відзначила 95-річний ювілей!

«Від усього серця вітаємо з ювілеєм! Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Пишаємось, що саме у нашій громаді Вам судилось жити і творити на благо Олександрівщини. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття», - передав найтепліші вітання від селищного голови Людмили Борисевич заступник з питань діяльності виконавчих органів Сергій Марич.

В цей день поруч з ювілярами були найрідніші та близькі люди – діти, які шанують та піклуються про своїх вже літніх матерів. Ювіляри із задоволенням розповіли про свій життєвий та трудовий шлях. У кожної з них за плечима – дивовижна та складна історія життя.

Тетяна Максимівна Мельникович у шість років втратила маму, її виховував батько, який вкладав в дитину найдорожчі людські цінності, навчив поважати працю, вірити та покладатися на Бога і бути завжди чесною з людьми. «Що б ви не робили – завжди просіть допомоги у Господа, - говорить Тетяна Максимівна». Жінку знають у селі не одне покоління – більшість життя вона працювала у дитячому садочку. Сьогодні син, дочка, онуки та правнуки жодного дня не залишають бабусю без уваги. «Правнучок щодня забігає, як здоров’я, питається, - посмішка розквітає на обличчі Тетяни Максимівни. – Якщо вдома щось смачненьке або печене – обов’язково біжить несе і мені».

Фото без опису

Поруч з Ольгою Олексіївною Подушкою два її сина – підтримка та спокій. Через хворобу суглобів, жінка не має змоги пересуватися у дворі, тому до неї в гості приходять подружки. Ольга Олексіївна згадує часи роботи в шахті, потім – у колгоспі. Не зважаючи на складну працю, з теплом відгукується про колективи та трудову молодість, про те, як з чоловіком будували власний дім та ростили синів. Ольга Олексіївна – найстарша мешканка села Очеретине, носій його пам’яті та історії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь