A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ТИМЧАСОВО НЕПРАЦЮЮЧИМ ГРОМАДЯНАМ – ПРО ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

Дата: 01.07.2019 16:43
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

1 липня 2019 начальник відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталя Хничова провела лекцію для тимчасово непрацюючих осіб у Добропільському міському центрі зайнятості.

Перерахувавши загальні умови пенсійного забезпечення та зайнятості населення, фахівець  зосередила увагу присутніх на важливості офіційного оформлення трудових відносин для майбутнього  пенсійного забезпечення працівників.

Спеціаліст повідомила про те, що наймана праця без належного оформлення трудових відносин призводить до негативних наслідків і в умовах сьогодення зазначена проблема залишається актуальною. Cума нарахованої пенсії залежить не лише від наявного страхового стажу, але і від нарахованої заробітної плати: чим більша заробітна плата, з якої сплачено  єдиний соціальний внесок, тим вищий розмір пенсії.

Начальник відділу проінформувала присутніх про нові онлайн-сервіси електронних послуг Пенсійного фонду України, порядок реєстрації в особистому кабінеті Веб-порталу та можливості перегляду реєстраційної картки, інформації про свій страховий стаж, розмір сплачених внесків роботодавцем тощо. Також присутні дізнались про інші пенсійні послуги, які надаються громадянам дистанційно.

Фото без опису

По закінченню лекції Наталя Хничова  відповіла на питання присутніх та роздала тематичні буклети.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь