A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВИПУСКНИКИ-МЕДАЛІСТИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ЗА ВІДМІННЕ НАВЧАННЯ

Дата: 01.07.2019 08:56
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

В школах громади пройшли випускні вечори. Позаду ЗНО, підготовка та екзамени. Все, що здавалось найважливішим на цьому етапі життя набуло нового змісту та стало історією. Попереду - вибір професії, вступ до ВУЗів, цікаві випробування та події. Шістдесят два юних громадянина Олександрівщини стали на шлях дорослого життя, отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту та готові творити майбутнє своє та своєї країни.
З важливою подією вже вчорашніх школярів привітала селищний голова Людмила Борисевич. "Ви - надія та гордість своїх батьків, Олександрівської громади та країни в цілому, - звернулася до випускників голова ОТГ. - І нехай це вас надихає на нові звершення та надає наснаги. Тим шляхом, який обере кожен з вас, ідіть гідно та цілеспрямовано, будьте людяними, добрими, чесними перед собою та людьми, і успіх обов'язково буде вашим супутником!"

Фото без опису
Чотири випускники Олександівської школи та випускниця Новоолександрівського НВК закінчили навчання з медаллю. За високі успіхи в навчанні від селищної ради Людмила Борисевич вручила відмінникам ноутбуки, які стануть в нагоді майбутнім студентам. А кожному з батьків випускників вручено подяку за виховання синів та дочок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь