Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА БЕРЕ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «СПРИЯННЯ БЕЗПЕЦІ ГРОМАД ТА ЗАПОБІГАННЯ НАСИЛЬСТВУ В ГРОМАДСЬКИХ МІСЦЯХ У СХІДНІЙ УКРАЇНІ»

Дата: 27.06.2019 16:59
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

В рамках проекту «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях у східній Україні» в олександрівці відбулася між секторальна консультація з питань протидії гендерно зумовленому та домашньому насильству. У заході взяли участь працівник исоціальних служб селищної ради, діяльність яких спрямована на забезпечення прав жінок та чоловіків у громаді.

Розглянули питання безпеки в громаді її мешканців, особливу увагу звернули саме на жінок. Розібрали поняття «гендерно зумовлене насильство» та «домашнє насильство».

Серед ключових проблемних питань безпеки, з якими стикаються мешканці громади, визначили: недостатнє транспортне сполучення між населеними пунктами, необлаштоване пішохідне сполучення між місцем роботи та проживання, відсутність розуміння теми насилля у мешканців громади та відсутність корекційної роботи з кривдниками.

Учасники консультації визначилися, що сьогодні створено структури, які спрямовані на захист жінок та чоловіків від насильства. Але для того, аби ефективніше вирішувати проблеми гендерної рівності, необхідне додаткове фінансування, залучення фахівців та готовність суспільства до усвідомлення теми насилля.

Фото без опису

Проект впроваджується благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках програми ООН з відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський союз, європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Японії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь