A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОДІЇ ТИЖНЯ (18.06.2019 – 21.06.2019) ДОБРОПІЛЬСЬКОГО ОБ’ЄДНАНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Дата: 21.06.2019 16:28
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

18.06.2019 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участю керівників структурних підрозділів.

Обговорювались питання щодо проведення заходів з нагоди Дня державної служби України, інформаційно-роз’яснювальної роботи, контролю за виконанням судових рішень, господарські питання та ін.

18.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при  голові Добропільської  райдержадміністрації.

18.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.

19.06.2019 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації О.Волошина провела зустріч та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Добропільського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу».

21.06.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

21.06.2018 – делегація Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Пітик Н. Є. взяла участь в урочистому заході з нагоди Дня державної служби України «Служіння Україні», який проводився у Добропільській  райдержадміністрації.

21.06.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відсвяткували День державної служби України. На урочистому заході найкращих держслужбовців нагороджено грамотами та оголошено

 подяки.

За минулий тиждень:

-   до керівництва управління на особистий прийом звернулось 7 осіб;

-   працівники юридичного відділу взяли участь у 5 судових засіданнях  по захисту прав ПФУ як державного органу;

Фото без опису   Фото без опису

-   відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 265 звернень, що на 27,8 % менше, ніж за попередній тиждень (367 звернень). Прийнято: 40 заяв на перерахунок пенсій, 21 – на первинне призначення пенсії, 2 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 22 особи, за електронним – 2 особи, 3 – за поновленням виплати пенсій;

Фото без опису   Фото без опису

-   на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 51 особу; 101 –  заяву на смс-інформування;

-          кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 8 осіб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь