A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 14.06.2019 17:14
Кількість переглядів: 1296

Фото без опису

Свято до Дня медичного працівника відбулось сьогодні у приміщенні Олександрівської школи мистецтв. На захід завітали трудові колективи первинної та вторинної ланки надання медичної допомоги та станції швидкої допомоги Олександрівки, керівництво селищної та районної рад, помічник народного депутата України олега Недави Тетяна Тимочко.

«Прийміть сьогодні від імені всіх громадян нашої громади найщиріші вітання і слова подяки за вашу щоденну працю. День медичного працівника – це свято людей благородної професії, які завжди готові прийти на допомогу в найскрутніший час. Бути медиком – це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними – основні принципи людей цієї професії, - звернулася до присутніх селищний голова Людмила Борисевич. - Бажаю вам здоров’я, миру, щастя і Божих ласк».

За сумлінну працю, самовідданість і професіоналізм, високе служіння обраній справі, вагомі досягнення в організації надання медичної допомоги населенню Олександрівської об’єднаної територіальної громади, медичні працівники були нагороджені грамотами селищної ради.

Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Гусак у своєму виступі наголосив на тому, що сьогодні медики працюють у складний період реформування галузі. Він подякував сселищному голові, головам районної ради та райдержадміністрації за співпрацю та всебічну підтримку.

Також, медпрацівники отримали подяки та грамоти від профспілки та адміністрації Центру первинної медико-санітарної допомоги та Олександрівської лікарні планового лікування.

Святковий настрій присутнім подарували працівники та учасники художньої самодіяльності відділу культури, розвитку туризму та краєзнавства селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь