A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД АКТИВНО ВЕДЕ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ З НАСЕЛЕННЯМ

Дата: 13.06.2019 16:55
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Добропільським об’єднаним  управлінням Пенсійного фонду України Донецької області постійно використовуються різні форми інформаційних заходів з метою роз’яснення пенсійного законодавства, своєчасного інформування про законодавчі зміни та наближення послуг до громадян.

Протягом І кварталу 2019 р. управління провело інформаційну роботу щодо обізнаності громадян відносно реформування пенсійної системи, з питань пенсійного забезпечення та ін. з 21 трудовим колективом, на яких були присутні 370 осіб, за місцем проживання у міських, сільських та селищних радах – 15 зустрічей, на яких було надано роз’яснення з пенсійного забезпечення 89 особам, всього фахівцями було проведено 43 виїзних прийоми громадян у тому числі у складі «мобільних соціальних офісів», на яких прийнято 120 осіб.

З метою збільшення кількості легально оформлених працівників та підготовки громадян  передпенсійного віку до процедури виходу на пенсію спеціалістами управління проведені заняття «школа майбутнього пенсіонера» з 88 особами.

Керівництво управління регулярно зустрічається з ветеранськими, громадськими організаціями, проводить лекції для безробітних, семінари, робочі наради, вирішуючи нагальні проблеми сьогодення.

Для ознайомлення з основними нормами пенсійного законодавства України щомісяця управління проводить різні заходи з учнівською молоддю (уроки-заняття, квест-ігри, флешмоби).  Гарною звичкою управління стало запрошувати на «Дні відкритих дверей» школярів. Під час таких заходів працівники управління отримують не лише позитивні емоції, а й допомогу від учнів. Так, з метою  поширення інформаційного простору серед населення, особливо серед людей похилого віку, щодо нових послуг Пенсійного фонду України школярі ЗОШ № 19 м. Добропілля допомогли зареєструвати на веб-порталі своїх бабусь та дідусів.

Щомісячно проходить вивчення громадської думки з актуальних питань роботи управління шляхом анонімного анкетування в якому  взяли участь 820 осіб.

Розширено  коло читачів журналу «Вісник Пенсійного фонду України» та газети «Пенсійний кур’єр» за допомогою розміщення на стенді управління інформації щодо передплати, яка завжди надається під час проведення інформаційних заходів.

Фахівцями забезпечене оперативне донесення інформації до громадськості через засоби масової інформації. Співпрацюючи з газетою «Новий шлях» систематично друкуються статті щодо пенсійного забезпечення громадян та надаються відповіді на питання у рубриці «День відкритого листа», де кожен бажаючий може скористатися можливістю звернення через газету.

Управлінням ведеться постійне інформування пенсіонерів за допомогою сторінки в соціальній мережі Facebook та регулярних прийомів в режимі skype-зв’язку та роботи  «гарячої лінії», а також за допомогою розміщення 208 публікацій у місцевих веб-ресурсах м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів.

            Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області активно виконує завдання щодо підвищення рівня обізнаності громадян, інститутів громадянського суспільства з питань пенсійного забезпечення, залучення їх до активної громадської позиції, підвищення довіри до Пенсійного фонду України та його діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь