A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ СПЛАНУВАЛИ ПІД ЧАС АПАРАТНОЇ НАРАДИ

Дата: 10.06.2019 11:47
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

Робочою нарадою за участю начальників відділів та управлінь селищної ради розпочала тиждень селищний голова Людмила Борисевич.

Головне питання, яке розглянули під час наради – продовження об’їзду об’єктів соціальної та культурної сфери робочою групою, з метою виявлення проблем і недоліків та якісної підготовки до опалювального сезону 2019-2020 р. Спланували завершити об’їзд протягом двох днів та винести питання про підсумки роботи житлово-комунального господарства селищної ради в зимових умовах 2018-19 рр., та завдання на період підготовки до роботи взимку 2019-20рр на засідання виконавчого комітету.

Детально зупинилися на  благоустрії населених пунктів громади, покосу узбіч та вивезенню сміття. Селищний голова наголосила на посиленні контролю за дотриманням правил охорони праці робітниками з благоустрою, особливо під час роботи з комунальною технікою, а також в спекотних погодних умовах.

Також, керівництво акцентувало на посиленні контролю виконавської дисципліни, проаналізувало виконання доручень минулої апаратної наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь