A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 28.05.2019 15:06
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Олександрівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Олександрівської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік», розроблений Олександрівською селищною радою.

Проект спрямований на  встановлення та регулювання господарських відносин на території Олександрівської об’єднаної територіальної громади, чіткого визначення ставок місцевих податків і зборів, які справляються на її території громади, сприяють ефективному плануванню та наповненню місцевого селищного бюджету.

Підставою для розробки проекту є пункт 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковий кодекс України.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за посиланням, а також в управлінні земельних відносин та АПК селищної ради . 

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця  – норма статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”) до 27 червня 2019 року,  з дня оприлюднення на адресу розробника: 84000, вул.. Центральна, буд. 15А, смт Олександрівка, Олександрівський район, Донецька область.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь