A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЮДМИЛА БОРИСЕВИЧ ВІДЗВІТУВАЛА ПЕРЕД МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК

Дата: 21.05.2019 11:50
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

Перші вибори в Олександрівську об’єднану територіальну громаду відбулись 28 квітня 2018 року. А 15 травня під час першого засідання селищної ради набули повноважень 26 депутатів та селищний голова Людмила Борисевич. Мешканці громади зробили свій вибір, разом з якими розпочались складні процеси формування та становлення, які передбачає процес децентралізації влади.

15 травня Олександрівській об’єднаній територіальній громаді виповнився один рік. Селищний голова Людмила Борисевич підвела підсумки роботи команди: селищної ради та виконавчого комітету за рік. Звіт голови мешканці громади заслухали 17 травня у приміщенні школи мистецтв. У залі були присутні депутати, в.о. старост, представники бізнесу, активні мешканці населених пунктів ОТГ.

«Всім здобуткам минулого року ми маємо  завдячувати, перш за все,  праці  та наполегливості  жителів  Олександрівської об’єднаної територіальної громади  - депутатам селищної ради, комунальним службам, платникам  податку  до селищного  бюджету, підприємцям, громадським організаціям  та   всім  громадянам, яким не байдужа доля  нашої громади» - такими словами розпочала звітувати перед виборцями Людмила Борисевич.

Керівник зробила детальний аналіз усіх сфер життєдіяльності громади, зупинилася на роботі кожного відділу, доповіла про здобутки та зміни, яких вдалося досягти в процесі децентралізації, окреслила проблеми, над якими слід працювати надалі.

Особливу увагу Людмила Борисевич акцентувала на проектах, які вже реалізовано або знаходяться на стадії завершення: будівництво майданчиків зі штучним покриттям, молодіжних центрів, термомодернізація ДНЗ «Журавка», заміна вікон у Петрівському ЗЗСО та Варварівському бібліотеці-клубі, реконструкція парків, будівництво сміттєсортувальної станції, будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Михайлівка.

«Завдяки  об’єднанню громада  отримала нові можливості, зокрема фінансові, для розвитку сіл.  Наша ОТГ здобула унікальний досвід,  створивши єдиний бюджет ще до того часу, як громада  перейшла  на прямі відносини  з державним бюджетом.  Саме цей крок дозволив нам спрямувати кошти на реалізацію багатьої проектів», - наголосила селищний голова.

Після звіту від імені селищної ради вручили листи подяки активним та небайдужим мешканцям ОТГ, які роблять власний внесок у розвиток територій громади.

Селищному голові, секретарю селищної ради та депутатам вручили подяки від обласної партійної організації «Наш край» за сумлінну та плідну працю, керівник апарату партії передала найтепліші вітання Олександрівській ОТГ від Народного депутата України Олега Недави.

А на завершення в.о. старост сіл  отримали ключі від нової техніки, а саме тракторів «Беларусь-320» та «Беларусь - 82» разом із косарками роторними та причепами. Спецтехніка працюватиме в кожному старостинському окрузі для комунальних потреб та благоустрою населених пунктів.

СПЕЦІАЛЬНИЙ ВИПУСК ІНФОРМАЦІЙНОГО БЮЛЕТЕНЮ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ОТГ З НАГОДИ РІЧНИЦІ ГРОМАДИ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь