A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОДОВЖУЄМО РОБОТУ ЩОДО ЗАЛУЧЕННЯ ДО ПОСЛУГ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПФУ

Дата: 13.05.2019 15:53
Кількість переглядів: 477

Начальник відділу обслуговування громадян № 2 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Ляшенко відвідала колектив та учнів Олександрівського професійного аграрного ліцею.

Під час зустрічі фахівець ознайомила присутніх про основні норми пенсійного законодавства, реформування пенсійної системи, накопичувальну систему, перерахувала позитивні наслідки отримання легальної заробітної плати тощо.

Зазначимо, що основною метою зустрічі фахівця було ознайомлення присутніх з сучасним сервісом ПФУ – веб-порталом та його можливостями.

Тетяна Іванівна розказала про переваги реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі, розповіла, як можна отримувати інформацію про свій страховий стаж, розмір заробітної плати, отримати доступ до своєї електронної справи, звернутися до управління із заявою та ін.

Під кінець зустрічі спеціаліст навчила присутніх як реєструватись на веб-порталі ПФУ, а бажаючі заповнили бланк-заяви для реєстрації. Для закріплення матеріалу Тетяна Іванівна роздала буклети з детальною інструкцію відповідної тематики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь