A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МАЛІ АГРОФОРМУВАННЯ МАЮТЬ ЗМОГУ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ДЕРЖАВНИХ ПРОГРАМАХ ПІДТРИМКИ

Дата: 19.04.2019 15:49
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Про існуючі державні програми підтримки малого аграрного бізнесу, у яких можуть взяти участь мешканці Олександрівської громади, розповіли представники Донецької ОДА. Інформацію про можливі проекти розвитку агроформувань, що працюють у галузі рослинництва і тваринництва, надали під час зустрічі з в.о. старост населених пунктів та власниками особистих, фермерських та сімейних господарств. Організатором зустрічі стало управління земельних відносин та АПК Олександрівської селищної ради.

Власникам селянських господарств були запропоновані консультативні та практичні послуги в галузі рослинництва і тваринництва Донецькою державною сільськогосподарською дослідною станцією  НААН.

Представник продовольчої та сільськогосподарської організація ООН (ФАО) розповів про проектну програму, яка спрямована на покращення бізнес-клімату, розвитку агропродовольчих ланцюгів, розширення доступу до ринків та підвищення рівня продовольчої безпеки малих агроформувань України. Проектну заявку матимуть змогу подати власники ОСГ та фермерських господарств, які прагнуть розширити свій бізнес, знайти новий ринок збиту та створити власне підприємство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь