A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВИЇЗНИЙ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД ДЛЯ УЧНІВ ОЧЕРЕТИНСЬКОЇ ЗОШ

Дата: 19.04.2019 11:21
Кількість переглядів: 454

18 квітня фахівці Олександрівського районного центру зайнятості провели виїзний профорієнтаційний захід для учнів Очеретинської загальноосвітньої школи з використанням мобільного центру профорієнтації, в якому взяли участь 18 учнів як старших, так і молодших класів.

Захід проходив у формі інтерактивного спілкування.

Діти з зацікавленістю слухали про професії, що мають попит на місцевому ринку праці, дискутували, задавали багато питань щодо навчальних закладів, які готують відповідних кваліфікованих фахівців.

   
Фахівець з профорієнтації Любов Ситник, запропонувала учням виконати практичне завдання щодо нахилів до певної професії, скориставшись формулою «хочу-можу-треба» та  презентувала профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Всіх бажаючих отримати кваліфіковану консультацію по результатах тестів та індивідуальні поради щодо вибору професії запрошено до центру зайнятості.

Учнів молодших класів  фахівці центру зайнятості залучили до цікавих профорієнтаційних вправ та ігор, таких як «Знавці професій», «Назви фах». Школярі ж розповіли про роботу своїх батьків і висловили власні міркування щодо свого професійного майбутнього.

Сподіваємося, що зусилля служби зайнятості, спрямовані на допомогу учнівській молоді у виборі майбутньої професії, є надійним орієнтиром у такому непростому питанні.

Відділ надання соціальних послуг

Олександрівського районного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь