A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ПРОВІВ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ «РОБОТА ОБИРАЄ ТЕБЕ»

Дата: 17.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

17 квітня Олександрівський районний центр зайнятості приєднався до Загальнообласного ярмарку вакансій «Робота обирає тебе».

Головним завданням ярмарку стало сприяння ефективній та швидкій зайнятості населення, в тому числі посередництвом започаткування власної справи, району, оперативне задоволення потреб роботодавців у робочій силі, підвищення рівня інформованості учасників заходу щодо послуг та можливостей, які надає державна служба зайнятості, впровадження новітніх технологій та методів роботи.

Відкрила захід заступниця директора Олександрівського районного центру зайнятості Світлана Скабьолка. «Такий захід ми проводимо не вперше. Одночасно сьогодні ці ярмарки будуть проходити у всіх містах та районах Донецької області», - сказала Світлана. Вона наголосила, що загальнообласний ярмарок вакансій має допомогти знайти роботу багатьом українцям.

Фото без опису     Фото без опису

 «Служба зайнятості – це сервісна структура, яка працює, надаючи високоефективні послуги, тим, хто шукає роботу і тим, хто потребує кваліфікованих працівників», - наголосила Світлана.

В роботі ярмарку взяли участь представники 16 роботодавців, 6 навчальних закладів Донецької області, які здійснюють підготовку фахівців за актуальними на ринку праці професіями та соціальні партнери. Увазі присутніх була запропонована інформація про вільні робочі місця та вакантні посади в районі та регіоні.

Фахівці служби зайнятості ознайомили гостей з різноманітними локаціями Ярмарку. У «Секторі підприємництва» гості ознайомились з підприємцями, кожен з яких пройшов шлях від безробіття до успішного започаткування власної справи.

Експерти з бізнесу Наталія  Кучеренко, що створює різноманітні предмети декору, займається виготовленням аксесуарів в українському народному стилі і Євгенія Вінникова, яка відкрила першу в Олександрівці дитячу Арт-студії «CREATIVE», розповіли власні історії успіху та надихнули  безробітних до самозайнятості.

         Під час відвідування профорієнтаційної локації молодь пройшла тестування з визначення професійної спрямованості, переглянула відеоролики і презентацію онлайн-додатків служби зайнятості, отримала допомогу у складанні резюме.

         В локації «Професійний старт» гості і відвідувачі ярмарку переглянули  актуальні відеовакансії, відеопрезентації роботодавців і навчальних закладів.

Фото без опису

 

Під час заходу велась он-лайн трансляція і всі, хто не зміг відвідати захід, мали можливість спостерігати за ходом його подій у мережі Facebook.

Родзинкою заходу став інтерактивний телеміст з учасниками Молодіжного центру «Імпульс-О», під час якого молодь не лише поспілкувалась з однолітками, представниками навчальних закладів, а й отримала профорієнтаційні послуги у он-лайн-форматі від фахівців центру зайнятості.

         На підведенні підсумків роботи Ярмарку заступниця директора Світлана Скабьолка подякувала роботодавців, представників учбових закладів, соціальним партнерам за підтримку і тісну співпрацю.

Відділ надання соціальних послуг

Олександрівського районного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь