A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДІЛЬНИЧНІ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ ПРОВОДЯТЬ РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ

Дата: 09.04.2019 08:55
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

Професійність дільничного визначається з огляду на його вміння працювати з людьми, правильне використання обізнаності з особливостями своєї території. Виконання цих завдань забезпечується систематичним вивченням населення, своєчасним виявленням криміногенних осіб та активною роз’яснювальною роботою. А ці фактори можливі лише за умови регулярного відвідування помешкань громадян.

 Дільничні офіцери поліції Олександрівського ВП поліції не залишають по за увагою  людей похилого віку, які потребують допомоги і підтримки. 
На території обслуговування кожного дільничного офіцера поліції проживає чимало одиноких людей похилого віку. Про них поліцейські ніколи не забувають, адже часто саме ця категорія людей є найменш захищеною і стає об’єктом злочинних посягань.

Фото без опису

Поліцейські постійно цікавляться проблемами пенсіонерів, самотніх громадян, людей з обмеженими фізичними можливостями та готові надали посильну допомогу. Під час таких зустрічей завжди розповідають особам цієї категорії  як вберегтися від злодіїв і не стати жертвами шахраїв та залишають  візитні картки, в яких вказані графіки прийому громадян і контактні телефони  дільничного, який обслуговує населений пункт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь