A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ЮНІ ДЗЮДОЇСТИ ДЮСШ «КОЛОСОК» ЗМАГАТИМУТЬСЯ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Дата: 25.03.2019 13:40
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Колосок» виступили на Чемпіонаті Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років (2004-2005р.н.) та серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2009-2010 р.н. Змагання відбулись 23 березня у Слов’янську, і в них взяли участь  350 юних спортсменів з Донецької та Луганської областей.

Дзюдоїсти Олександрівської громади гідно виступили на чемпіонаті та зайняли призові місця: Дємєнт’єва Поліна (в/к 48кг) - перше місце, Павкович Тетяна (в/к + 63кг ) – друге місце, Касап Максим (в/к 55кг) – четверте місце (тренер-викладач – Черкасова Ірина Олексіївна). Павкович Тетяна та Дємєнт’єва Поліна за заняті місця тепер  змагатимуться на чемпіонаті України з боротьби дзюдо , який відбудеться у м. Львів в середині квітня.

Змагання проводилися з метою підвищення спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до активних занять спортом, а також з метою відбору найбільш підготовлених спортсменів до складу збірної команди Донецької області для участі в чемпіонаті України. Велику роль у поширенні спортивного руху  відіграє підтримка батьків, які залучають дітей до занять спортом, підтримують їх та сприяють участі у змаганнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь