Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ПРОВЕДЕНО ЦІЛЬОВУ КОМПЛЕКСНУ ОПЕРАЦІЮ «ДІТИ ВУЛИЦІ» «ВОКЗАЛ»

Дата: 21.03.2019 16:57
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

Діяльність служби у справах дітей Олександрівської селищної ради  базується на захисті прав та інтересів дітей. Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

21 березня  2019 року начальником служби у справах дітей Олександрівської с/р Еліною Мелешко та директором центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Вірою Бахтар  проведено рейди на території селища Олександрівка.

Під час проведення рейдів обстежено умови проживання у 4 сім’ях, де виховується 6  дітей. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей та недопустимості вживання спиртних напоїв, батьків попереджено про адміністративну відповідальність, проведено профілактичну роботу з матір’ю щодо недопустимості вчинення насильства в сім’ї відносно своєї дочки.

Кожному з батьків були роз’яснені наслідки неналежного виконання батьківських обов’язків та попереджено про відповідальність. Наданий термін на усунення зауважень.

На території Олександрівського ЗЗСО проведено профілактичну роботу з учнями  щодо належного відвідування уроків.

Служба у справах дітей та центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Олександрівської селищної ради  продовжує роботу щодо перевірки забезпечення дітей належними умовами проживання, повноцінним харчуванням, здійснення контролю за сім’ями, в яких виховуються діти облікових категорій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь