Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ПРОВЕДЕНО ЦІЛЬОВУ КОМПЛЕКСНУ ОПЕРАЦІЮ «ДІТИ ВУЛИЦІ» «ВОКЗАЛ»

Дата: 21.03.2019 16:57
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Діяльність служби у справах дітей Олександрівської селищної ради  базується на захисті прав та інтересів дітей. Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

21 березня  2019 року начальником служби у справах дітей Олександрівської с/р Еліною Мелешко та директором центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Вірою Бахтар  проведено рейди на території селища Олександрівка.

Під час проведення рейдів обстежено умови проживання у 4 сім’ях, де виховується 6  дітей. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей та недопустимості вживання спиртних напоїв, батьків попереджено про адміністративну відповідальність, проведено профілактичну роботу з матір’ю щодо недопустимості вчинення насильства в сім’ї відносно своєї дочки.

Кожному з батьків були роз’яснені наслідки неналежного виконання батьківських обов’язків та попереджено про відповідальність. Наданий термін на усунення зауважень.

На території Олександрівського ЗЗСО проведено профілактичну роботу з учнями  щодо належного відвідування уроків.

Служба у справах дітей та центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Олександрівської селищної ради  продовжує роботу щодо перевірки забезпечення дітей належними умовами проживання, повноцінним харчуванням, здійснення контролю за сім’ями, в яких виховуються діти облікових категорій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь