A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 18.03.2019 08:41
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

Щоденно люди користуючись житлово-комунальними, побутовими послугами  сприймають їх як належне, і часто не замислюючись над тим, що за звичними зручностями стоїть цілодобова, самовіддана робота працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. З професійним святом працівників галузі привітали святковим концертом, що відбувся напередодні. Зі сцени вітали колективи філії «Автодор №7», Олександрівських дільниць компанії «Вода Донбасу» та  ВО «Дружківкакомуненерго», Олександрівського РЕМ та ЦОК, дільниці «Донецькоблгазу», КП «Віднова», бригади з благоустрою селищної ради та відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою. На свято запросили також активних мешканців громади, які небайдуже ставляться до місця, де живуть та приділяють особливу увагу благоустрою території своїх вулиць та будинків. Їм вручили листи подяки від селищного голови Людмили Борисевич за плідну співпрацю на благо рідного селища та громади.

Кращих працівників житлово-комунального господарства громади нагородили грамотами Олександрівської селищної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства, розвиток сфери побутових послуг, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість та з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Концертні номери та святковий настрій присутнім створили виступи колективів художньої самодіяльності відділу культури, розвитку туризму та краєзнавства та учні Олександрівської школи мистецтв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь