Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.02.2019 14:34
Кількість переглядів: 911

 Фото без опису

Засідання виконавчого комітету Олександрівської селищної ради провела селищний голова Людмила Борисевич. Разом із членами виконкому у засіданні взяли участь секретар і начальники управлінь та відділів селищної ради.  

На розгляд винесли 11 питань порядку денного, основні серед яких - про звіт про виконання селищного бюджету за 2018 рік, про підсумки роботи із зверненнями громадян, про надання одноразової грошової матеріальної допомоги окремим мешканцям громади, про  Програму підтримки закладів охорони здоров’я та інші.

Під час обговорення питання бюджету, звернули увагу на навантаження на бюджет селищної ради з моменту прийняття у власність громади закладів освіти та культури. Начальник фінансового управління селищної ражди Світлана Шаповалова зробила аналіз доходів та видатків за перший місяць 2019 року. За підсумками, видатки багатьох старостинських округів значно перевищили дохідну частину, а це зменшує можливості розвитку територій громади. «Для того, аби ми могли розвивати, будувати та відновлювати інфраструктуру у всіх 42 населених пунктах громади, нам необхідно провести реформу освіти та культури», - зазначила селищний голова Людмила Борисевич.

Результати роботи із зверненням громадян показали, що зі створенням об’єднаної громади кількість звернень до селищного голови значно зросла. Завдяки тому, що кожне звернення розглядається на належному рівні за участю в.о. старост та спеціалістів селищної ради, є довіра до влади та бажання мешканців звертатися з проблемними питаннями саме до органів місцевого самоврядування.

Під час засідання всі пропозиції та зауваження членів виконкому були враховані та винесені відповідні рішення по кожному питанню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь