A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ПРОВЕДЕННЯ ЦІЛЬОВОЇ КОМПЛЕКСНОЇ ОПЕРАЦІЇ «ДІТИ ВУЛИЦІ» «ВОКЗАЛ» ТА ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «СІМ’Я» НА ТЕРИТОРІЇ НОВООЛЕКСАНДРІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 07.02.2019 18:12
Кількість переглядів: 655

Фото без опису   

З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, раннього виявлення сімей з дітьми, які потребують сторонньої допомоги застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, всебічного вивчення умов проживання, виховання дітей, пропаганди кращих зразків сімейного виховання, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, на виконання річного плану служби у справах дітей Олександрівської селищної ради  07 лютого 2019 року начальником служби у справах дітей Олександрівської селищної ради Мелешко Е.В., директором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександрівської селищної ради Бахтар В.П., представником Новоолександрівського с/о Пшиченко Т.В. на території Новоолександрівського старостинського округу (села: Новоолександрівка, Зелене, Карпівка, Єлизаветівка, Новий Кавказ)  проведено  цільову комплексну операцію «Діти вулиці», «Вокзал» та профілактичний рейд «Сім’я». В ході рейду було обстежено 6 сімей, в яких проживає 13 дітей, які потребують сторонньої допомоги.                  

     Батькам надані необхідні консультації, проведені бесіди, щодо ведення здорового способу життя, створення належних умов для виховання дітей, санітарного стану в будинках, виконання батьківських обов’язків, складено акти умов проживання родин з зазначенням термінів для усунення недоліків, надані методичні та практичні рекомендації. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Робота з сім’ями триває.

     Також відвідані 2 опікунські сім’ї, в яких виховується 4 дитини, позбавлені батьківського піклування. Порушень прав дітей не встановлено.

     Безпритульний дітей або дітей, які займаються жебракуванням на території Олександрівської ОТГ не виявлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь