A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВЕЛА ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 04.02.2019 17:12
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 01 лютого 2019 року під керівництвом Олександрівського селищного голови Людмили Борисевич було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Олександрівської селищної ради. На засіданні комісії розглядались питання про виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей, які проживають на території Золотопрудського та Високопільського старостинських округів. У ході засідання комісії взяли участь  в.о.старост вищевказаних старостинських округів, директори  Золотопрудського та Високопільського закладів загальної середньої освіти, батьки, які ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків.

«Питання захисту прав та законних інтересів дітей є і залишається одним із першочергових завдань у діяльності Олександрівської ОТГ. У громаді повинні бути створені належні умови, щоб діти виховувались в сім’ях, росли здоровими, здобували якісну освіту, всебічно й гармонійно розвивалися та були впевнені у своєму майбутньому», - зазначила селищний голова Людмила Борисевич.

Питання, винесення на комісію,  детально вивчені працівниками служби у справах дітей, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей, адже кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь