Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ НАДАВАТИМУТЬ КОНСУЛЬТАТИВНУ ДОПОМОГУ ПІД ЧАС НАПИСАННЯ ПРОЕКТІВ

Дата: 25.01.2019 15:00
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

Представники Дорадчої служби Донецької державної сільськогосподарської станції Національної академії аграрних наук України провели семінар-нараду у Олександрівці. В семінарі взяли участь в.о. старост населених пунктів, представники малих сільськогосподарських формувань, власники особистих селянських господарств, мешканці громади, які займаються бджільництвом, вирощуванням корів та с/г-продукції. Ініціатором зустрічі виступило управління земельних ресурсів та АПК Олександрівської селищної ради.

Основним питанням було надання консультативної допомоги в сфері ефективного ведення своєї діяльності малими та середніми сільськогосподарськими формуваннями.  Працівники Дорадчої служби запропонували свою допомогу у написанні проектів для участі у конкурсі грантових програм, залучення коштів для розвитку власного господарства.

Сьогодні є багато програм підтримки сільськогосподарських підприємств, як державних, так і донорських. Для того, аби підготувати гідний конкурентоспроможний проект, мешканцям громади необхідна теоретична та практична допомога. Олександрівська ОТГ орієнтована на підтримку ініціативи мешканців з само зайнятості та підприємницької діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь