A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

СТО РОКІВ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ СВЯТКУЄ ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА

Дата: 22.01.2019 13:16
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

День Соборності України святкувала сьогодні Олександрівська об’єднана територіальна громада. 100 – річчя проголошення Акту Злуки мешканці громади зустріли, тримаючись за руки однією дружньою родиною. Не зважаючи на міцний мороз,  на площі парку «Центральний» зібралося близько 500 людей: учнівська молодь загальноосвітніх закладів та аграрного ліцею, делегації старостинських округів, працівники підприємств та організацій, небайдужа громадськість.

Присутні із задоволенням приєдналися до громадської акції «Ланцюг єднання», під час якої два живих ланцюга пройшли центром Олександрівки та з’єдналися в один синьо-жовтий стяг. Очолили ходу селищний голова Людмила Борисевич  та секретар селищної ради Василь Лук’янчиков. Керівництво громади привітало мешканців з великим для кожного українця святом, побажало миру та процвітання кожній родині.

«Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України, свято об’єднання українських земель в єдину українську державу, - звернулася до присутніх селищний голова Людмила Борисевич. – Здійснилася багатовікова мрія народу – бути разом. Разом боротися, спільно будувати незалежну державу. І я вірю, що територіальна цілісність України залишатиметься непорушною, не дивлячись ні на що!».

Учні Олександрівської школи та вихованці центру дитячої та юнацької творчості виконали на центральній площі патріотичний флеш-моб. Більше ста дітей вийшли на майданчик з синьо-жовтими стягами, кульками та українськими рушниками. Учасники художньої самодіяльності відділу культури, відділу культури та краєзнавства, учні та педагоги школи мистецтв подарували присутнім святковий настрій своїми піснями. На завершення свята в небо випустили кульки з надписом «100 років Соборності».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь