A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

РОЗВИТОК МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА І ПОРЯДОК РЕАЛІЗАЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ ЗАТВЕРДИЛИ НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.01.2019 09:02
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Тринадцята позачергова сесія Олександрівської селищної ради відбулась 21 січня. У засіданні взяли участь виконуючі обов’язки старост населених пунктів громади, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів селищної ради.

На розгляд депутатів було винесено 31 питання порядку денного. Під час обговорення депутати затвердили Програму  розвитку малого та середнього підприємництва

в  Олександрівській об’єднаній територіальній  громаді  на 2019 -2020 роки, яка передбачає підтримку підприємців та заохочення населення до написання проектів та відкриття власної справи з наданням робочих місць.

Детально розглянули питання про організацію безкоштовного харчування учнів у закладах

загальної середньої освіти на 2019 рік. Відповідно до рішення, за бюджетні кошти будуть харчуватися учні 1-4 класів та діти пільгових категорій, всього більше 500 школярів.

Для того, аби залучити мешканців громади до бюджетного процесу, розглянули та затвердили Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Олександрівської об’єднаної територіальної громади. Конкурс проектів планується розпочати у березні поточного року.

Депутати затвердили Порядок прийняття на посаду та звільнення керівників закладів освіти та культури. Для покращення надання освітніх та культурних послуг, розитку цих галузей, керівники будуть прийматися на конкурсній основі.

Важливим питанням стало затвердження проектно - кошторисної документації «Реконструкція (термомодернізація) будівлі Очеретинськоїдільничої лікарні «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини», під відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівської селищної ради.

Також, на розгляд депутатів винесли ряд земельних питань, по всім прийняті відповідповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь