A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ОТГ ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ЗАХОДІВ ЩОДО ПЕРЕДАЧІ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДЕРЖАВНОЇ ВЛАСНОСТІ У КОМУНАЛЬНУ

Дата: 18.01.2019 08:44
Кількість переглядів: 523

Селищний Голова Людмила Борисевич підписала Меморандум про співпрацю з Головним управлінням Держгеокадастру у Донецькій області при здійсненні заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення з державної у комунальну власність громади 17 січня 2019 року. Олександрівська ОТГ єдина в Донецькій області, яка цього року отримає можливість самостійно розпоряджатися землями сільського сподарського призначення.

«Це один з тих важливих та значущих кроків в процесі розвитку громади, який дозволяє нам зробити реформа децентралізації, це дійсно велика радість, - говорить селищний голова Людмила Борисевич. – Передача земель у комунальну власність дозволить використовувати їх за цільовим призначенням в інтересах громади, збільшувати дохідну частину бюджету ОТГ для реалізації інфраструктурних проектів». З моменту реєстрації права комунальної власності рішення щодо передачі у власність та користування громадянам і юридичним особам будуть розглядатися та прийматися депутатами на сесії селищної ради.

Відповідно до меморандуму, в комунальну власність Олександрівської ОТГ перейдуть землі сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 17820.ю5814 га. У  документі зафіксовані  основні етапи передачі та їх послідовність, деталізовані дедлайни в частині видачі наказу про проведення інвентаризації тощо. Підписавши Меморандум, сторони зобов’язуються максимально сприяти одна одній на всіх етапах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь