A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИЛИ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ

Дата: 25.08.2017 14:14
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

У парку «Ювілейний» смт Олександрівка відзначили 26-ту річницю незалежності України. У святкових заходах взяли участь керівництво району, селищний та сільські голови, представники громадських, профспілкових та релігійних організацій, громадськість району.

Відкрили свято пісенним вернісажем на співочому полі «Українська пісня єднає нас». Для присутніх виступили творчі колективи селищної, сільських рад. В рамках заходу відбулась ярмарка-продаж виробів майстринь декоративно-прикладного мистецтва.

З вітальним святом до гостей заходу звернулась голова Олександрівської селищної ради Людмила Борисевич. Вона побажала усім здоров’я, процвітання, миру та злагоди. «Нехай ця річниця незалежності ще раз доведе, що ми, українці, - народ непереможний, сильний, та здатний будувати своє щасливе майбутнє» - зазначила Людмила Борисевич.

Під час урочистостей відбулось вручення паспортів юним мешканцям району. На згадку про один з найважливіших днів на порозі дорослого житття вони отримали  подарунки. Молодь, в свою чергу, щиро подякувала та урочисто пообіцяла з честю і гідністю носити високе звання громадянина України.

Продовжилось районне свято концертною програмою «Хай буде вільна Україна на всі часи на всі віки». Під час якої в піснях і танцювальних композиціях учасники художньої самодіяльності майстерно передали всю велич  та події нашої історії і сьогодення – нашу незалежність.

Закінчилась програма святковою дискотекою. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь