A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕНЬ СЕЛА У НОВОПОЛТАВЦІ ЗІБРАВ РОДИНИ У ДРУЖНЄ КОЛО

Дата: 04.09.2017 14:12
Кількість переглядів: 553

Святковий концерт з нагоди Дня рідного села відбувся у Новополтавці 3 вересня. Під час свята Новополтавчани ще раз довели, що їх село багате історією, талановитими людьми та героями рідного краю.

У вітальному слові селищний голова Людмила Борисевич  зазначила, що всі жителі цього села, як одна родина і побажала усім достатку, радості, миру, любові, здоров’я. І вже за доброю традицією вручила подяки від селищної ради та подарунки тим, хто зробив вагомий внесок в розвиток села. На святі відзначили наймолодшу жительку села – маленьку Злату Гришину та її батьків, хранительку великої родини ново полтавчан Антоніну Адамівну Гавриш, трударів сільськогосподарської праці Олександра Вовчанчина та Олександра Пшиченко, срібних ювілярів – подружжя Сергія та Світлани Леонових, молоду сім’ю Путято Владислава та Вікторії, шахтаря з багаторічним стажем Володимира Лосєва та обдарованість села Лілію Путято. Кожному з них було сказано багато слів щирої подяки, а рідні та близькі вітали своїх родичів віршами та квітами.

Концертну програму для присутніх представили учасники художньої самодіяльності Новополтавського клубу та районного центру культури і дозвілля.

Щиро вдячні жителям села за теплу атмосферу, активну участь, а спонсорам – за фінансову підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь