A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ТРЕНІНГ ІЗ РОЗВИТКУ ГРОМАД В РАМКАХ ПРОГРАМИ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

Дата: 13.10.2017 13:44
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

6 жовтня в приміщенні Олександрівської селищної ради відбувся тренінг із розвитку громад в рамках програми Міжнародної Організації з Міграції (МОМ)  «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні” за підтримки Європейського Союзу». Під час заняття, ініціативною групою було розроблено план дій громади у екологічному і спортивному напрямках.

У тренінгу взяли участь представники олександрівської громади з числа внутрішньо переміщених осіб, місцевого населення, голова селищної ради Людмила Борисевич, секретар Олексій Галатенко, голова Громадської організації ВПО  «Голуби миру» Вікторія Комарист.

Присутні оцінювали здатність писати проектні заявки, мотивацію групи до успіху, досвід реалізації проектів і бачення провадження проекту у майбутньому.

За підсумками тренінгу, учасники визначили перспективні заходи, спрямовані на реалізацію проектів спортивного та екологічного напрямків:

проведення суботників та квест-програм, виготовлення інформаційних листівок, знаків, стендів, проведення анкетування серед населення району на початковому та кінцевому етапах, проведення семінарів серед молоді району, проведеня конкурсних програм з мотивацією «еко+спорт», анкетування дітей у навчальних закладах у спортивному напрямку, враховуючи вікові категорії, створення спортивних секцій, підбір кваліфікованих тренерів, проведеня спортивних заходів за участю учнів навчальних закладів.

Представництво МОМ оголошує конкурс для неурядових організацій з усіх регіонів України, зацікавлених в участі у програмі інституційного розвитку в рамках проекту “Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні” за підтримки Європейського Союзу. В цьому році громада Олександрівської селищної ради бере участь у цій програмі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь