A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДО ВІДОМА ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ, НА ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНКАХ ЯКИХ РОЗТАШОВАНІ ЗАКАЗНИКИ, ПАМ’ЯТКИ ПРИРОДИ ТА ЗАПОВІДНІ УРОЧИЩА.

Дата: 23.10.2017 13:38
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно з Рамковою конвенцією про охорону і сталий розвиток Карпат» від 23.05.2017 року № 2063-VIII, внесено зміни до Закону України «Про природно-заповідний фонд України», а саме, запроваджено нові обмеження щодо здійснення діяльності у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду:

  1. В частині першій статті 26: на територіях заказників забороняються суцільні, прохідні, лісовідновні та поступові рубки, видалення захаращеності, а також полювання та інша діяльність, що суперечить цілям і завданням , передбаченим положенням про заказник;
  2. В частині першій статті 28: на території пам’яток природи забороняються суцільні прохідні, лісовідновні та поступові рубки, видалення захаращеності, а також полювання та інша діяльність, що загрожує збереженню або призводить до деградації чи зміни первісного їх стану.
  3. В частині першій статті 30: на території заповідних урочищ забороняються усі види рубок, у тому числі санітарні, рубки формування і оздоровлення лісів, видалення захаращеності, полювання та будь-яка інша діяльність, що порушує природні процеси, які відбуваються у природних комплексах, включених до їх складу, відповідно до вимог, встановлених для природних заповідників.

Враховуйте вищезгадані обмеження з метою недопущення порушення вимог природоохоронного законодавства України.

Виконком Олександрівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь