A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У ОЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ

Дата: 22.11.2017 13:19
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

З нагоди святкування Дня гідності та свободи 21 листопада в Новополтавській бібліотеці відбулась літературно-музична вітальня «Україна – країна гідності та свободи». Під час заходу були використані документальні матеріали та відео-хроніки. Під час заходу читачі ознайомилися з поняттям «гідність» та «свобода», отримали нову інформацію про події на Майдані незалежності в листопаді 2013 року.

У Варварівському сільському будинку дозвілля пройшла тематична програма «Нова країна гідності і свободи». Також, була оформлена тематична виставка, провели вікторину та конкурс віршів «Моя країна - Україна».

В населених пунктах селищної ради проводитимуться тематичні заходи за незалежність України, земляків, які загинули під час Революції Гідності та антитерористичної операції.

Окрім того, протягом листопада у навчальних закладах, закладах культури будуть організовані тематичні виставки, презентації, демонстрування документальних фільмів про події на Майдані, інформаційні та мистецькі заходи з метою віддання шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави під час та Революції Гідності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь