A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

МОЛОДЬ ОЛЕКСАНДРІВКИ ВЛАШТУВАЛА АКЦІЮ ПРОТИ СТИХІЙНИХ СМІТТЄЗВАЛИЩ

Дата: 22.11.2017 13:18
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

Активна молодь Олександрівки провела акцію «STOPсміття» 18 листопада, в рамках волонтерського руху «Зелена хвиля». Підлітки організували суботник, під час якого прибрали відпочинкову зону Олександрівського ставку від сміття та стихійного звалища, яке зробили там відпочиваючі. Партнером молоді вступила Олександрівська селищна рада. За підтримки селищного голови Людмили Борисевич, активістам надали робочі рукавички та сміттєві пакети, а також організували транспорт, яким зібрані відходи вивезли на сміттєзвалище.

За словами ініціаторки проекту, вихованки гуртка «Лідер» Олександрівського центру дитячої та юнацької творчості Анастасії Степанченко, метою акції було згуртувати молодь навколо спільної проблеми, привернути увагу громади до важливого питання поводження з побутовими та твердими відходами. «Відпочинкова зона, де люди мають гарно проводити час з дітьми, насолоджуватись краєвидами, перетворюється на смітник, - зазначила Анастасія Степанченко. – Немає культури, почуття відповідальності за місце, де ми живемо. Я впевнена, що тільки власним прикладом можна довести, що прибрати за собою – це зовсім не важко, і бути людиною – це, перш за все, велика відповідальність».

Формування культури поводження з твердими побутовими відходами, згуртування громади навколо вирішення питання забруднення навколишнього середовища на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків роботи Олександрівської селищної ради. За словами секретаря Олексія Галатенко, у плані подальших дій – встановлення на території  селищної ради урн для збору батарейок, інформаційних та мотиваційних табличок щодо поводження зі сміттям.

Селищний голова Людмила Борисевич щиро дякує молоді Олександрівки за небайдужість, ініціативність, власний приклад, яким вони заохочують інших вирішувати нагальне для нашої громади питаня. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь