A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ КЛУБУ «ЕФЕКТИВНЕ МІСТО» ВІДБУДЕТЬСЯ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ

Дата: 29.11.2017 13:16
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

У п’ятницю, 8 грудня в смт. Олександрівка відбудеться Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» з вирішення проблеми твердих побутових відходів  в смт. Олександрівка за участі представників місцевого самоврядування, місцевого бізнесу та активної громадськості.Під час заходу координатор Клубу «Ефективне місто» представить Стратегію, розроблену активними громадянами Олександрівки, членами Клубу, після чого відбудеться громадське обговорення даної Стратегії, якою керуватимуться члени Клубу у своїй подальшій діяльності.

Пошуком шляхів вирішення проблеми твердихпобутових відходів  в смт. Олександрівка активні громадяни за участю представників влади Олександрівки займалися протягом жовтня 2017 року в рамках робити Клубу “Ефективне місто”, результатом якої і стало напрацювання відповідної Стратегії.

“Ефективне місто” – це проект, який здійснюється рухом “Сильні громади” ГО “Центр UA” спільно з ГО “Студена” за підтримки UCBI – Української ініціативи зміцнення громадської довіри у 16 громадах Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей. Ідея проекту “Ефективне місто” полягає в тому, щоб вивчити успішний досвід вирішення проблем у тих містах, де вже знайшли шляхи вирішення проблеми та масштабувати його у ті міста, де ці проблеми все ще актуальні. Метою проекту є розвиток практик самоорганізації та взаємодії громадян на базі клубів “Ефективне місто” через актуалізацію важливої міської проблеми та створення алгоритму її вирішення. Серед проблем, які найбільш актуальні для громад, задіяних у проекті – неякісний ремонт доріг, відсутність культури сортування сміття, низька якість комунікації влади з громадою, проблема безпритульних тварин. Ці проблеми раніше були визначені під час двох етапів опитування, що здійснювалося за допомогою онлайн-ресурсу “Ваша думка”.

Час проведення:9:00– 10:00

Місце проведення: смт. Олександрівка, вул. Центральна 15 А

Спікер: Сергій Кайдаш - координатор руху “Сильні громади” в Олександрівському районі

До участі запрошуємо громадських активістів, представників громадських організацій, місцевих осередків політичних партій, представників засобів масової інформації, представників бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Додаткова інформація:

050-533-63-86 – Сергій Кайдаш

gromady.dn.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь