A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

ДЕВ’ЯНОСТИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СВЯТКУЄ ДОВГОЖИТЕЛЬКА ОЛЕКСАНДРІВКИ

Дата: 11.12.2017 13:10
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

Ювілейний День народження – 90 років, святкувала 8 грудня мешканка смт Олександрівка Катерина Іванівна Хоменко. Від імені селищного голови Людмили Борисевич ювілярку привітали із значною подією, та вручили подарунки.

Селищний голова побажала Катерині Іванівні духовних і фізичних сил, невичерпної життєвої наснаги, тепла і затишку в оселі. «Нехай роки залишають тільки світлі спогади,  а майбутнє дарує ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра, надії» - такими словами закінчила свій вітальний лист Людмила Борисевич.

Вдома у Катерини Іванівни тепло та затишно, вона саме готувалася зустрічати численних гостей до святкового столу. І хоча дітей у жінки нема, проте сусіди, друзі, бувші колеги по роботі не забувають літню жінку та радують своєю увагою. Особливо піклується про Катерину Іванівну дочка її давньої подруги – Ніна Загребельська, що мешкає неподалік. «Вона ж як мала дитина, - посміхається Ніна Миколаївна. – Їй увага потрібна, добре слово, душевна розмова та просто посмішка».

Катерина Іванівна гідно пройшла складну життєву дорогу, будучи учасником історичних подій, все життя працювала бухгалтером у Райпотребсоюзі. Про те, що вона примножувала найкращі людські риси, свідчить велика кількість близьких людей, що не залишають її на самоті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь