Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

НАПРЯМКИ РОБОТИ НА НОВИЙ РІК ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС НАРАДИ

Дата: 10.01.2018 13:07
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Нарада під керівництвом селищного голови Людмили Борисевич, за участі працівників апарату та структурних підрозділів селищної ради відбулась у вівторок, 9 січня. Під час робочого засідання обговорили ряд питань щодо розвитку громади впродовж 2018 року, намітили перспективний  план роботи та головні напрямки розвитку населених пунктів селищної ради.

Разом із начальником Олександрівської дільниці №3 філії Красноармійського автодору Володимиром Вороновим, обговорили питання стану автомобільних доріг та узбіччя, що знаходяться на території населених пунктів селищної ради.

Про виконання та наповнюваність бюджету доповіла головний бухгалтер селищної ради Ольга Кукса. Серед головного джерела надходження бюджетних коштів було названо земельні податки. Головний землевпорядник селищної ради Володимир Кисловський наголосив на інвентаризації самовільно збудованих приміщень та будівель на території селищної ради.

Важливим питанням стало обговорення подальшої роботи ЖКП, реорганізація цього підприємства та створення ОСББ у багатоповерхових будинках. Селищна рада чекає ініціативи від мешканців багатоквартирних будинків у об’єднанні їх співвласників.

Окрім того, селищний голова Людмила Борисевич наголосила на поси


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь