A A A K K K
для людей із порушенням зору
Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

У ДИТЯЧОМУ САДКУ "ЖУРАВКА" ВІДСВЯТКУВАЛИ НОВИЙ РІК

Дата: 11.01.2018 13:04
Кількість переглядів: 818

     Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

     Колектив  Олександрівського закладу  дошкільної освіти « Журавка»  кожного року турбується  про те, щоб Новорічні свята для малечі  були  справжнім дивом, наповнювали  душу  особливим піднесенням. Для цього проведено  всі  необхідні підготовчі  роботи, а саме здійснено естетичне оформлення всіх  групових кімнат, приміщень закладу  Новорічними   атрибутами.Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп відбулися 27 та 28 грудня. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: ошатно прикрашена ялинка виблискувала яскравими кульками, гірляндами, які мерехтіли різнокольоровими вогниками.Новий рік у нашому закладі – це спільне музично - театралізоване дійство дітей і дорослих, де працівники закладу  з  запалом входили в образ Снігуроньки,Сніговика, Маші і  Ведмедя, з відомого всім мультфільму «Маша та Ведмідь» , щирого Діда Мороза.  Малята з задоволенням  співали і танцювали, розповідали  вірші, водили хоровод  біля ялинки.

     

Всі присутні отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій.В першу чергу, це все вдалося завдяки неймовірно талановитим діткам, які виховуються в нашому дитячому закладі, вихователям, які щиро намагаються завжди зробити справжнє свято для вихованців і завдяки просто небайдужим людям, які подарували дітям  солодкі подарунки.

Завідуюча ДНЗ «Журавка» Світлана Грищук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь