Олександрівська селищна військова адміністрація
Донецька область, Краматорський район. ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ГРОМАДА - ПІВНІЧНА БРАМА ДОНБАСУ

З ПОЧАТКУ РОКУ 11 ПЕНСІОНЕРІВ ЗАБЕЗПЕЧЕНО ДРОВАМИ

Дата: 06.02.2018 11:47
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

Олександрівська селищна рада продовжує забезпечення дровами одиноких пенсіонерів, що знаходяться під опікою працівників територіального центру. Літні люди, що не мають дітей та родичів, не в змозі самостійно купувати дрова, а тому потребують особливої уваги від органів місцевого самоврядування. З початку року дрова були завезені одинадцятьом одиноким пенсіонерам.

 

Завозять дрова за рахунок сухих аварійних дерев, які спилюють на території селищної ради. Дерева, які знаходяться в аварійному стані, можуть бути небезпечні не тільки для навколишнього середовища, але і для людей. Часто, в результаті негоди з дерев падають сухі гілки, відбуваються обвали гнилих стовбурів. Падіння дерев може пошкодити лінії електропередач, завдати шкоди майну людей. Тому в плані роботи селищної ради є ліквідація небезпечних насаджень. Важливо, що даний ресурс використовується вторинно, за допомогою якого можливе забезпечення соціально незахищеної верстви населення дровами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь